maanantai 10. elokuuta 2015

Vantaanportti

Työmatkat suuntauvat välistä kummallisenkin lähelle, mutta tällä kertaa tuo antoi hyvän mahdollisuuden tutustua tähän lentsikkapisnesspuiston juottolavalikoimaan. Kovasti ei ollut aikaa tähän investoitavaksi, mutta baarien määräkin oli pieni, joten balanssi säilyi tässä hyvin.

Eli poikkeuksellisen mukavasäisessä elokuun illassa kokoelma täydentyi seuraavasti:



Hemingway

Pneumant-arvio 2,3
Lisää kuvateksti

Yömajamme Rantasipin yhteydessä oleva ex-sirppiliiterin omistavan vähemmän retkillämme mainetta saaneen ketjun edustaja. Aikaisempiin verrokkeihinsa verrattuna tämä oli lähestulkoon siedettävä.

 Toki täälläkään ei ollut juuri ketään muita asiakkaita ja nekin jotka olivat, olivat jotain siperialaiskendoseuran vanhempia virkalijoita. Näitten seurassa sitten ihmeteltiin muutama minuutti tarjoilijan poissaoloa... Onneksi sentään juomat saatiin ja nauttimisseurana mukavat kollegat piristivät tätä muuten potentiaalisesti alavireistä kokemusta. 


Paikka itsessään tosissaan ketjunsa tähän asti nähdyistä siedettävin. Normikirjahyllyjen lisäksi Ernesti oli unohtanut hattunsa naulakkoon ja Nobel-diplominsa seinälle.

Kaiken kaikkiaan tänne tuskin koskaan tulee poikettua toiste, johtuen siitä, että itse ravinteli ei ole niin kummoinen, että tänne erikseen tulisi ja vähintään yhtä vähän kummoinen oli hotelli, joten tuskinpa tulee enää edes työreissuja tähän osoitteeseen.

+ Mukavaa seuraa
- Nobel-diplomin aitous?



Sir Eino

Pneumant-arvio 1,9

Kummallista kyllä, koko Jumbon yhteydessä on vain yksi vaatimusmäärittelymme kattava paikka. Tämä on muuten aika lailla samanoloinen Espalla sijaitsevan sisaruksensa kanssa, mutta satunnaisia ohikulkijoita poikennee aikas lailla harvemmin.

Paikka sinänsä ihan ok näköinen, mutta baarikotkalla oli mitä ilmeisemmin joko mies lähtenyt lätkimään koko omaisuuden kanssa tai sitten tuo oli joutunut koko päivän kuuntelemaan MikkoAlatalo -levyjä....muuten ei voi käsittää käytöstänsä (jääköön yks.kohdat kirjoittamatta, mutta > 400 eri paikan kokemuksella osaamme erottaa käsitteet "palvelu" ja "ei-palvelua".)

Ihan vakavasti puhuen, jos tämä ei ollut ainutkertainen poikkeus, niin aivan käsittämätöntä, että tämän tason asiakaspalvelijaa on mahdollista pitää asiakasrajapinnassa busineksessä, jossa tuon roolin merkitys liikevaihtoon on sitä, mitä se tällä alalla on.

+ Hyvä että dumboshoppailijoilla on edes yksi poikkeamispaikka
- Asiakaspalvelun puute


Arvoituja paikkoja kaiken kaikkiaan 417 kpl